Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
    Първоначално публикувано от Cvetelin
    ам ти опрай ли джетата бе ... ша пътуваш ли с нея към София?
    нали знаеш че нема лабаво тея от фолксваген център ми искаха 100 лева и 10 работни дни за тая тръба ма аз за половин час и 18 лева я минах на маркуч за високо налягане
    нямаш грешка ти... и ся тъй ша патуваш... дъл няма да пръдне пак
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Първоначално публикувано от Cvetelin
      .. и ся тъй ша патуваш... дъл няма да пръдне пак
      със сигурност ще пътувам и е сигурно че пак ще пръдне но след 10 години все пак е ваген груп

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
        .. и ся тъй ша патуваш... дъл няма да пръдне пак
        със сигурност ще пътувам и е сигурно че пак ще пръдне но след 10 години все пак е ваген груп

хеххе нали
        ай, че ша ни са караш шефовите... обърнахме го на чат да еба
        ай аз отиам да легна малко, че 2 часа отлитам

Comment

• еми лека нощ и лек път тогава а за шефовете не се притесняваи че ги опраим аз тех много дан знаят те :P

Comment

еми лека нощ и лек път тогава а за шефовете не се притесняваи че ги опраим аз тех много дан знаят те :P
            хубаво ... ако нещо стане ша ти са оплача на тебе

ай лек и на тебе в неделя

Comment

• Аааа май таз седмица нещо не се очертава среща като гледам.А тъкмо се бях наканил да идвам.... То май никой няма да е тук .
              146 1.6 boxer

Comment

• как ве които сме тука там сме 17 4аса циганското барче срещу блок "БЪЛГАРКА"

Comment

• ами ти си най не сериозния сектант...
                  от феста до сега .. всяка седмица се събираме... има и нови сектанти па ти все се цепиш от колектива...
                  тъз седмица ша има сигурно.. стелта миро и некви нови май нещо спомена миро...
                  тъй, че отивай... стиа си са крил

Comment

• Хаха.Добре.Там съм.Най-несериозният.Браво бе Цецо
                    146 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от alfa 146
                      Хаха.Добре.Там съм.Най-несериозният.Браво бе Цецо
                      от феста до сега колко пъти си идвал на сектантско?
                      браво не браво...цепиш се от колектива... нали знаеш който се цепи какво става

Павка, Миро дъл е подкарал датчика бе .. нищо не обажда

Comment

• Знам,знам кво става като се цепиш от колектива.Па и той гледам нарастнал... Дупе да ми е яко дет се казва а аxaxaxaxaxa
                        146 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от alfa 146
                          Знам,знам кво става като се цепиш от колектива.Па и той гледам нарастнал... Дупе да ми е яко дет се казва а аxaxaxaxaxa
                          сещай се

ай аз се махам... стиа сме спамили

Comment

• Мдааа, утре на същото място в същия час.
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

• Днес се срещнахме отново. Има няма четирима се събрахме. Нови попълнения няма, само титулярите си бяхме.
                              Имаше предложение да сменим мястото на срещата, но това ще се разбере в по късен момент, тъй като тази вечер набелязаното заведение не работеше.
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

• А пишеше,че трябва да работи уж...Странна работа
                                146 1.6 boxer

Comment

Working...
                                X